AZ ÉRV ZRT. IS CSATLAKOZIK AZ ERŐMŰVEK ÉJSZAKÁJA PROGRAMHOZ

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) idén október 25. napjára hirdette meg az Erőművek Éjszakája programot. A tematikus esemény keretében a csatlakozó erőművek, távfűtőművek és vízikömű-szolgáltatók megnyitják kapuikat, és az előre bejelentkezett látogatókat végigvezetik az egyes helyszíneken, bemutatva többek között az energiatermelés, az ivóvízellátás, vagy éppen a szennyvíztisztítás és -hasznosítás fenntarthatóságra törekvő folyamatait.

A MEKH és az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. (ÉRV. Zrt.) együttműködésének köszönhetően a több vármegyében víziközmű-szolgáltatást ellátó Társaság a rendezvény keretében az alábbi 9 helyszínen fogadja a látogatókat:

  1. Lázbérci Víztározó és Vízmű
  2. Hasznosi Víztározó és Vízmű
  3. Kazincbarcikai Szennyvíztisztító Telep
  4. Kazincbarcika - Berente Térségi Komposztáló Telep
  5. Salgótarjáni Szennyvíztisztító Telep
  6. Sátoraljaújhelyi Vízműtelep
  7. Sátoraljaújhelyi Szennyvíztisztító Telep
  8. Tiszaújvárosi Víztorony
  9. Csúcsvízmű Szolgáltatási Üzem

Minél többen és mélyebben megismerjük a környezettudatos termelési-ellátási folyamatokat, a szakemberek elhivatott munkáját, annál takarékosabban bánunk az erőforrásainkkal.A kulisszatitkok feltárása pedig ráirányítja a figyelmet a nélkülözhetetlen közszolgáltatói tevékenység fontosságára. 

A program ingyenesen látogatható, azonban regisztrációhoz kötött. Részletes tájékoztató és jelentkezési lehetőség a MEKH weboldalán (https://eromuvekejszakaja.hu/) érhető el.

KUTASSUK EGYÜTT A TISZTA VÍZ TITKÁT AZ ERŐMŰVEK ÉJSZAKÁJÁN! ÉRV Zrt.

 

Kapcsolódó dokumentumok